Flyttfirma Huddinge

Din flyttfirma i Huddinge | 08-31 03 66

Flyttservice anpassad för dig

Vi kan hjälpa dig med mycket mer än att bara flytta dina saker från en plats till en annan. Vi bistår med allt från planering till uppackning och montering av möbler i den nya bostaden, samt städning av den gamla. Självfallet går det också bra att endast anlita oss för enstaka tjänster.

Vi anpassar vår flyttservice i Huddinge efter dina personliga behov och tar fram en lösning för just dig – oavsett vilka behoven är. När du beställer en komplett lösning från oss kan du slappna av och slipper fundera över hur projektet ska samordnas. Våra vana arbetsledare har rutinen som krävs för att genomföra flytten effektivt och säkert. Naturligtvis har vi alla tillämpliga försäkringar och arbetar enligt riktlinjerna Bohag 2011 från Konsumentverket och Flyttbranschens Åkeriförbund.

Företagsflytt

Vi flyttar även åt företag i Huddinge med omnejd. Att anlita en professionell flyttfirma när man exempelvis flyttar sitt kontor är en ren kostnadsbesparing för de allra flesta företag; vi anpassar och planerar flytten noggrant så att du och dina medarbetare kan återuppta verksamheten med minimal tidsförlust.

På så sätt hjälper vi ditt företag att spara både tid och pengar i samband med flytten. Våra diplomerade packmästare ser till att alla kontorets inventarier packas säkert och packas upp på rätt plats på destinationen. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om företagsflytt och inhämta en offert på ditt uppdrag.

Att tänka på inför flytten

Beroende på hur tjänsterna utformas finns några detaljer som kan vara bra att känna till innan flytten sätter igång. Exempelvis kanske du, liksom ca 80 % av våra kunder, väljer att packa ditt bohag på egen hand. Det fungerar oftast utmärkt, men tänk på att vi inte kan ta på oss ansvar för skador som uppstår på grund av felaktig packning.

Självfallet är vi alltid försiktiga och de flesta av våra kunder lyckas bra med packningen. Incidenter är därför mycket sällsynta. Om du trots allt känner dig osäker rekommenderar vi dock att du överlåter uppdraget till våra packmästare, vilket också innebär att dina föremål är försäkrade fullt ut under transporten.

Det är också viktigt att veta att våra offerter baseras på tidsuppskattningar med statistik från liknande uppdrag som utgångpunkt. Slutfakturan kan vara något lägre eller högre än offerten anger, då vi bara debiterar för den tid vi faktiskt lagt ner på flytten. Genom att informera oss om eventuella extra tidskrävande uppgifter på förhand minimeras risken för att det blir dyrare än väntat. Om våra arbetsledare upptäcker att offertens tidsram inte riktigt räcker till informerar de om det under pågående flytt. Det är dock relativt sällsynt.

Flytt och flyttstädning från en trygg flyttfirma i Huddinge!