Övriga tjänster

Du behöver bara anlita en flyttfirma i Huddinge för att få tillgång till alla tjänster du behöver i samband med flytten. Vi kan mycket mer än att bara flytta bohag från punkt A till B. Våra kunder får en helhetslösning anpassad efter sina egna förutsättningar.

Exempelvis erbjuder vi:

  • Flyttstädning. Vi utför en noggrann flyttstädnon som underlättar flytten och gör att du slipper bakläxor. Vi har nöjd kund-garanti och debiterar inte förrän städningen är godkänd och avsynad.

  • Packning – inklusive uppackning och montering av möbler, armaturer och liknande. Vi planerar och packar hela ditt bohag eller delar av det så att föremålen kommer fram tryggt och säkert.

  • Magasinering - Vi har möjlighet att hjälpa till med magasinering av flyttkartonger, möbler och annat bohag i den händelse din flytt skulle bli försenad eller om du måste flytta ut och in på olika dagar. Får vi inte plats med allt ditt bohag så ordnar vi fram plats hos någon av våra partners om du så önskar.

  • Flytt av särskilt värdefulla föremål - Känsliga föremål måste tas särskilt om hand under en flytt. Alla flyttfirmor handskas heller inte med särskilt värdefullt gods, som konst, antika möbler och så vidare. Vi är en komplett flyttfirma, och om du meddelar oss i god tid så gör vi upp en plan för hur dina mest värdefulla ägodelar ska försäkras och flyttas på ett så varsamt sätt som möjligt.

  • Kontorsflytt - Om företaget ska flytta till nya lokaler hjälper vi er gärna med hela flytten, inklusive uppackning och nedpackning. Vi gör er flytt så snabb och tidseffektiv som möjligt så att kärnverksamheten inte blir lidande.

  • Utlandsflytt - Vi hjälper er gärna med er utlandsflytt. Vi kan hjälpa till med flyttar inom hela Europa.

Kontorsflytt
Allt inom flyttservice i Huddinge och Stockholm